Om A-Town Gospel

Hvem er de dér A-Townere

I A-Town Gospel lægger vi vægt på, at det skal være en god oplevelse at synge i koret.

Selv om sangen naturligvis er i centrum, så er glæde og gensidig respekt de

grundpiller, vi bygger på. 

Vi optager alle over 16 år, der kan synge.

Du behøver ikke være rutineret sanger for at være med, men du skal have mod på og lyst til at øve og synge sammen med andre.
Korets formål er gennem undervisning at gøre gospelmusik kendt, så det bliver til glæde og gavn for den enkelte deltager og for publikum til vores koncerter. Koret ledes af Simon Garnæs Jansfort, der også spiller klaver.


Du betaler et kontingent på 650 kr. to gange om året for at være medlem. Vi afslutter hver sæson med en koncert i vores hjemkirke, Opstandelseskirken i Albertslund. Som allersidste punktum for hver sæson har vi en fællesspisning, hvor alle bidrager til buffetten, underholdningen og det gode humør.


A-Town Gospel blev stiftet i august 2007. Siden 2012 har Simon Jansfort dirigeret og akkompagneret koret på keyboard og klaver.

Repertoire for A-Town Gospel

Et åndehul i hverdagen

I A-Town Gospel handler det ikke kun om at synge. Det handler også om at grine med hinanden, spise kage og frugt, snakke, hygge og ja... bare være sammen.

Kort sagt : Det åndehul der giver  energi og afstresning fra hverdagen.

Der er ingen optagelsesprøve i koret, men under Simons kyndige instruktion bestræber vi os altid på at blive bedre. Som kor udvikler vi os hele tiden, vi lærer nye sange og vi bliver bedre til at synge dem vi har. Det er en del af oplevelsen. Vi forventer ikke at at du kan noget i forvejen. Til gengæld forventer vi, at du deltager i øveaftner og koncerter i det omfang du har mulighed for det. Vi forventer osse at du engagerer dig i det sammenhold som er så vigtigt for vores fællesskab. 

Repertoire

Vores repertoire dækker traditionel gospel som fx Kirk Franklin eller Israel Houghton. Vi elsker funky gospelmusik og bløde popballader. Du vil osse kunne opleve musik, der ikke traditionelt bliver betragtet som gospel. I nyere tid har vi taget lidt dansk pop på programmet i form af Sebastian og Gasolin.

Simon Jansfort arrangerer vores sange til 3 stemmigt kor - sopran, alt, tenor.Legat fra Tuborg Fonden

I 2012 fik vi tildelt et legat fra Tuborgs Grønne Fond på 15.000 kr. Vi købte et sanganlæg med 2 mikrofoner, el-klaver, stativer og kabler til det hele for pengene.

I 2014 søgte vi midler i Tuborgfonden igen og var så fantastisk heldige at få tildelt yderligere 15.000 kr. For disse penge købte vi et professionekt supplement til vores PA-anlæg, bestående af 3 kormikrofoner, nye kabler og medhørhøjtalere.


Vi er nu så godt udstyret, at vi kan holde koncerter med professionel lyd uden at leje ekstra udstyr udefra.


Tusind tak til Tuborgs Grønne Fond for den fantastiske hjælp.

COPYRIGHT © 2012

OPSTANDELSESKIRKEN, GYMNASIEVEJ 2, 2620 ALBERTSLUND