Om A-Town Gospel

Hvem er de dér A-Townere

I A-Town Gospel lægger vi vægt på, at det skal være en god oplevelse at synge i koret.

Selv om sangen naturligvis er i centrum, så er glæde og gensidig respekt de

grundpiller, vi bygger på. 

Vi optager alle over 16 år, der kan synge. Du behøver ikke være rutineret sanger for at være med, men du skal have mod på og lyst til at øve og synge sammen med andre.


Korets formål er gennem undervisning at gøre gospelmusik kendt, så det bliver til

glæde og gavn for den enkelte deltager og for publikum til vores koncerter.

Koret ledes af Simon Garnæs Jansfort, der også spiller klaver.


Du betaler et kontingent på 650 kr. to gange om året for at være medlem. Hver sæson afsluttes med en koncert i vores hjemkirke, Opstandelseskirken i Albertslund. Som allersidste punktum for hver sæson har vi en fællesspisning, hvor alle bidrager til buffetten, underholdningen og det gode humør.


A-Town Gospel blev stiftet i august 2007. Siden 2012 har Simon Jansfort dirigeret og akkompagneret koret på keyboard og klaver.

Et åndehul i hverdagen

A-Town Gospel handler ikke kun om at synge. Det handler også om at grine og smile, spise kage og frugt, snakke, hygge og være sammen.

Der er ingen optagelsesprøve i koret, men under Simons kyndige instruktion bestræber vi os altid på at blive bedre. Som kor udvikler vi os hele tiden, vi lærer nye sange og vi bliver bedre til at synge dem vi har. Dette er en del af oplevelsen og som medlem i koret forventes man ikke at kunne noget i forvejen, men man forventes at tage del og ville lære noget.

Repertoire

Vi synger hovedsageligt traditionel gospel fx Kirk Franklin eller Israel Houghton. Vores repertoire ligger især blandt den mere funky gospelmusik med enkelte afstikkere til bløde ballader. Der er energi i den måde vi synger på og vi synger næsten altid 3 stemmigt - sopran, alt, tenor.


I december 2012 fik vi tildelt et legat af Tuborg Fonden som vi har brugt til at anskaffe udstyr (sanganlæg og el-klaver) som ses på billedet ovenfor. I 2014 fik vi igen et legat og er nu meget veludstyret til koncert. Læs mere nedenfor.Legat fra Tuborg Fonden

Vi fik i december 2012 tildelt et legat fra Tuborgs Grønne Fond til anskaffelse af e-klaver og sanganlæg. Det var på 15.000 kr og det rakte til sanganlæg med 2 mikrofoner, el-klaver samt stativer og kabler til det hele.

I 2014 søgte vi igen og var fantastisk heldige at få tildelt yderligere 15.000 kr. Disse penge rakte til et professionekt supplement til vores PA-anlæg, bestående af 3 kormikrofoner, nye kabler og medhørshøjtalere.


Vi er nu så godt udstyret at vi kan holde koncerter med professionel lyd uden at leje ekstra udstyr udefra.


Tusind tak til Tuborgs Grønne Fond for den fantastiske hjælp.

Kalender

Januar

Mandag d. 7/1 kl. 19

Første øveaften efter nytårMarts

Fredag d. 1/3 kl.

Musik i Natkirken, Vor Frelsers Kirke på Christianshavn.


Søndag d. 31. - Musikgudstjeneste i Opstandelseskirken, AlbertslundJuni

Mandag d. 3/6 kl. 19.30

Sommerkoncert med band


COPYRIGHT © 2012

OPSTANDELSESKIRKEN, GYMNASIEVEJ 2, 2620 ALBERTSLUND